Miks valisid oma eriala, kooli?
Oma eriala peale sattusin täiesti juhuslikult. Mu pereliige oli varem TEKO-s täiendkoolitustel käinud ja pakkus pärast gümnaasiumit välja, et kuna ma olen paar aastat juba teeninduses töötanud, võiks ma seda ka edasi õppida.
Mis sulle oma eriala juures meeldib?
Mulle pole kunagi eriti meeldinud ühe ja sama koha peal istumine ja laua taga töö tegemine, seega restoranitöö tempo on minu jaoks täpselt sobiv. Lisaks on kõik kliendid ja tööpäevad nii seinast seina, et töö ei saa kunagi muutuda üksluiseks.
Kuidas lähevad WorldSkills ettevalmistused?
Treeningud on siiamaani hästi läinud, käisime ka kevadel Soomes Worldskillsi treeningvõistlustel. Praeguseks oleme jõudnud enamus asju läbi teha ja järgi on jäänud ainult võistluse peaproov.
Võistlesid eelmine aasta ka EuroSkillsil. Mida ootad WorldsSkillsilt?
Mulle on rahvusvaheliste võistluste juures alati meeldinud uute minu eriala inimestega kohtumine. Kartuste poolepealt hakkab väike närv juba sisse tulema aga eks ma olen sellega juba harjunud. Kui võistlused pihta hakkavad, siis see vaibub tavaliselt maha.
Mis on tulevikuplaanid?
Hetkel veel ei tea, mida ma edasi plaanin. Mõttes on võistlused ära teha ja siis jooksvalt edasi vaadata.